4x inspirace: užitečné weby, když začínáte plánovat novou kuchyň

Při plánování vybavení Vaše bytu či domu nábytkem Vám samozřejmě rádi poradíme se vším, co bude potřeba.

Pokud si ale nejprve chcete utřídit myšlenky, porozhlédnout se po možnostech a udělat si vlastní představu o podobě Vašeho nábytku, pak je tento článek přímo pro Vás. Vybrali jsme  pět užitečných webů pro inspiraci a usnadnění hledání některých kuchyňských komponentů.

KDYŽ NEVÍTE, CO PŘESNĚ CHCETE 

Víte, že potřebujete novou kuchyň, ale nedokážete si vytvořit ucelenou představu. V jakém stylu ? V jakých barvách nebo dekorech ? Hodí se k sobě barvy, které se mi líbí ? Jak vybrat vhodnou kombinaci do malého/ velkého nebo světlého/tmavého prostoru ? Pokud si kladete tyto otázky, klikněte na následující odkazy. 

HOUZZ.COM 

Houzz Vám poslouží jako kvalitní vyhledávač inspirativních fotek kuchyní nebo jiných místností. Velkou výhodou je nabídka nejrůznějších filtrů které Vám pomohou efektivně hledat to, co se Vám líbí. Třídít můžete nejen jednotlivé místnosti, ale také barvy podlah, nebo velikost a tvar, což jsou filtry užitečné zejména, pokud hledáte inspiraci pro novou kuchyň. 

COOLORS.CO

Stránka užitečná pro všechny, kdo si nejsou jistí barevnými kombinacemi. Pokud si potřebujte ověřit, zda Vaše oblíbené barvy k sobě sedí nebo hledáte úplně nové barevné variace, rozhodně tento web navštivte. Tento nástroj je užitečný také v případě, kdy hledáte vhodnou kombinaci pro malbu na stěnu.

KDYŽ CHCETE NĚCO SPECIÁLNÍHO 

Jste odvážní, záleží Vám na designu a rádi by jste svou kuchyň osvěžili nějakým zajímavým prvkem. Možností je spousta, vyšly by na samostatný článek. Zde Vám proto nabízíme dvě oblíbené možnosti, jak materiálově ozvláštnit prostor.

TRACHEA.CZ

Nábytková dvířka Trachea významně rozšiřují možnosti vzhledu Vaší kuchyně. V sortimentu najdete dvířka lakovaná v provedení lesk či mat, dekorativí potisky, skládaná dvířka a mnoho dalšího. Dvířka od Trachea pro Vás rádi objednáme a osadíme jimi skříňky Vašeho nábytku. 

CORIAN.CZ

Umělý kámen Corian je prvkem, který vnese do Vaší kuchyně nádech luxusu. Jedná se o materiál se skvělými technickými vlastnostmi, je mimořádně příjemný na dotek a jeho hlavní předností je bezspárovost. Corian používáme nejčastěji do kuchyní, kdy je z něj vyrobena pracovní deska se dřezem a odkapem. Celek působí, jako by byl vyroben z jednoho kusu. 

KAM SE VŠÍM TÍM NÁČINÍM ? 

Zejména pro toho, kdo bude v kuchyni nejvíce tvořit, je toto téma naprosto zásadní. Mít pěkně pohromadě a zároveň po ruce veškeré kuchyňské náčiní, doplňky a zásoby. Jaké jsou možnosti ? Dnes už opravdu široké. 

BLUM.COM/CZ/CS

Nejrůznější pomůcky a organizéry pro vnitřní členění zásuvek a skříněk najdete u výrobce nábytkového kování Blum, konkrétně ZDE a ZDE. Sortiment Vám rádi objednáme a do kuchyně zabudujeme. Jedná se o nejlepší způsob, jak mít ve skříňkách a zásuvkách uklizeno a jak dosáhnout toho, aby jste úložný prostor maximálně využili. 

DETAILY JAKO HYBNÁ SÍLA VZHLEDU KUCHYNĚ 

Výběr úchytek a věšáků bývá oblíbenou kratochvílí. Víte, kde hledat ? 

DEMOS-TRADE.CZ

Na tomto webu najdete pěkně pohromadě tisíce úchytek a věšáků nejrůznějších tvarů, velikostí, stylů a povrchových úprav. Hledání Vám pomůže zefektivnit podrobný filtr, který vyhledá úchytky či věšáky podle Vámi zvoleného materiálu, barvy nebo provedení. 

ZPĚT NA ČLÁNKY